, 2023/5/4

Ha szükséged van a legjobb Wifi routerre apartmanházhoz, akkor a megfelelő helyen vagy, hogy tudd és megvásárold. A piacon nagyon sok márka Wifi router apartmanházak számára elérhető.

Legjobb Wifi Router apartmanházhoz

Az összes kiválasztott Wi-Fi router jobb lefedettséggel, nagy sebességgel, intelligens szülői felügyeletsel és zavartalan streaminggel rendelkezik. Láttam, hogy az összes router hatalmas pozitív értékeléssel rendelkezik, kiváló visszajelzésekkel.

A legjobb Wifi Router a lakáshoz - Vásárlási tippek

Ha megbízható, szupergyors routerre van szükséged, és hosszú távon szeretnél pénzt spórolni, akkor érdemes a legjobb wifi routert vásárolni lakásba. A lakásomban volt egy wifi router, de az egyáltalán nem teljesített jól. Amikor éppen egy fontos munkán dolgoztam, hirtelen megszakadt az internetkapcsolatom.

Ezért megfelelő keresést végeztem az interneten, és miután szakértői véleményt kaptam, megvettem a legjobb routert a lakásomhoz. Most már nagy sebességet kapok, nincs gondom az internetkapcsolattal, és pufferelés nélkül élvezem.

Íme az általam azonosított legjobb otthoni WiFi routerek listája. Remélem, hogy az összes router a legjobb, és a lakás minden területét lefedik egy erős WiFi-kapcsolattal.

1. NETGEAR Orbi Mesh WiFi router lakáshoz (RBK852)

A NETGEAR Orbi Tri-band Mesh WiFi 6 rendszer (RBK852) az egyik legerősebb és legjobb wifi router nagy lakásokba. Kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy megbízható internetet biztosítson egy egész lakás, otthon vagy iroda számára.

Ez a router 5000 négyzetméteres Wi-Fi lefedettséget biztosít, és akár 100 eszközt is csatlakoztathat. Következetes és erős WiFi-kapcsolatot kap minden szobában az összes csatlakoztatott eszközzel.

Az útválasztót bárhol elhelyezheted a lakásban, és megszakítás nélküli Gigabit sebességet fogsz kapni. Több mint 3,9 K jó értékeléssel rendelkezik, kiváló értékelésekkel az amazonon (kattintson ide az ár megtekintéséhez).

Termék specifikáció

A NETGEAR Orbi Tri-band Mesh WiFi 6 rendszer (RBK852) termékleírásai a következők:

Jellemzők leírása

Márka NETGEAR

Gyártó NETGEAR

Modellnév RBK852-100NAS

ASIN B07WNY2WKG

Frekvenciasáv osztály Tri-Band

Vezeték nélküli kommunikációs szabvány 802.11ax, 802.11ac

Kompatibilis eszközök Játékkonzolok, táblagépek, okostévék és okostelefonok

Csatlakozási technológia Wi-Fi és Ethernet

Szín Fehér

Tétel súlya 2,86 font

Biztonsági protokoll WPA2-PSK

Termék méretei 11,5 x 9,6 x 8,3 hüvelyk

Termék áttekintése

Egyszerű telepítés: A NETGEAR Orbi Tri-band (RBK852) útválasztót az Orbi App segítségével könnyen beállíthatja. Kezelheti a lakás WiFi beállításait, ellenőrizheti az internet sebességét, és figyelemmel kísérheti az összes csatlakoztatott eszköz adatfelhasználását.

Nagy sebesség: A NETGEAR Orbi (RBK852) router kiváló gigabites sebességet biztosít (akár 6 Gbps). Megszakítás nélküli internetkapcsolatot biztosít 4K/8K UHD streaminghez és videokonferenciához. Emellett akár 2,5 Gbps letöltési sebességet is kaphat, ha a műholdat a lakás bármely alkalmas helyére állítja.

Eszközcsatlakozás: Ez a legjobb router lakásba, és nagyszerű kiegészítője lesz lakásának, hogy megbízható internetet biztosítson. Egyszerre akár 100 eszközt is könnyedén csatlakoztathat egyszerre streameléshez, játékhoz és videokonferenciához pufferelés nélkül.

Lefedettség: Ez a NETGEAR Orbi (RBK852) router a legjobb wifi router 5000 négyzetméteres házhoz. Van lehetőség a lefedettségi kapacitás kiterjesztésére akár 2500 négyzetméterig. Ebben az esetben külön kell megvásárolnia egy további műholdat.

Internetes biztonság: A NETGEAR elkötelezett a családja wifi-routerének védelme mellett a NETGEAR Armor segítségével. Fejlett biztonsági protokollal rendelkezik (WPA2-PSK), és létrehozhat egy vendéghálózatot, hogy garantálja az összes csatlakoztatott eszköz biztonságát, és biztonságban legyen, amikor online van.

Az útválasztó megvédi hálózatát és adatait a különböző kiberbiztonsági fenyegetésektől.

Kompatibilitás: A NETGEAR Orbi Tri-band Mesh router kompatibilis számítógépekkel, laptopokkal, játékkonzolokkal, táblagépekkel, okostévékkel, és, okostelefonokkal.

Szülői felügyelet: Ez a funkció fontos a gyermekek védelmében a kiberbűnözéstől, a hackertől és a nem megfelelő tartalmaktól, például a pornográfiától vagy a felnőtt tartalmaktól.

A NETGEAR intelligens szülői felügyeletet kínál, amely segíthet a gyermeke online idejének kezelésében, csak a megfelelő tartalmakhoz férhet hozzá, és figyelemmel kísérheti a tevékenységeket, amikor online kapcsolatban vannak.

Előnyök

Könnyű beállítás

Gigabit sebesség

Háromsávos működés

Eszköz kompatibilitás

Több eszköz csatlakoztathatósága

Nagy távolsági lefedettség

Gyors műholdak

Szülői felügyelet

Internet biztonság

Hátrányok

Nincsenek USB portok

Mi van a dobozban?

Egy Orbi WiFi router (RBR850)

Egy Orbi Satellite (RBS850)

Egy 2 méteres Ethernet kábel

Két 12V/3,5A hálózati adapter

Gyorsindítási útmutató

2. NETGEAR Orbi Tri-band WiFi router (RBK752)

A NETGEAR Orbi Tri-band Mesh (RBK752) a NETGEAR router egy másik modellje, amely a legjobb otthoni wifi router. Az útválasztó akár 4,2 Gbps szuper sebességet biztosít, és 5000 négyzetméter lefedésére képes.

Megbízható, következetes és erős internetkapcsolatot kap minden helyiségben az összes csatlakoztatott eszközzel. Az amazonon 3,4 K jó értékeléssel rendelkezik 4,4 értékeléssel (az ár megtekintéséhez kattintson ide).

A termék specifikációja

A NETGEAR Orbi Tri-band Mesh WiFi Router (RBK752) jellemzői a következők:

Jellemzők leírása

Márka NETGEAR

Gyártó NETGEAR

Modellnév RBK752-100NAS

ASIN B086HJJXKJJ

Frekvenciasáv-osztály Tri-Band

Vezeték nélküli kommunikációs szabvány 802.11ax, 802.11ac

Kompatibilis eszközök Játékkonzolok, táblagépek, okostévék és okostelefonok

Csatlakozási technológia Wi-Fi és Ethernet

Szín Fehér

Antenna típusa Belső

Tétel súlya 0,01 uncia

Biztonsági protokoll WPA2-PSK

Termék méretei 9,75 x 9,25 x 7,75 hüvelyk

Ajánlott felhasználási területek Otthoni és üzleti felhasználás

Termék áttekintése

Egyszerű telepítés: A NETGEAR RBK752 router beállítása az Orbi App segítségével is könnyen elvégezhető. A teljes beállításhoz mindössze néhány percre van szüksége.

Az Orbi App segítségével is kezelheti a lakás WiFi beállításait, ellenőrizheti az internet sebességét, és figyelemmel kísérheti az összes csatlakoztatott eszköz adatfelhasználását.

Gigabites sebesség: A router is kiemelkedő sebességgel rendelkezik (akár 4,2 Gbps), és élvezheti a megszakítás nélküli internetkapcsolatot.

Egyszerű csatlakoztatás: Ezt az útválasztót könnyen csatlakoztathatja számítógépéhez, játékkonzoljához és streaming lejátszójához. Ezen kívül 5 Gigabit Ethernet port is található; 3 port az útválasztón és 2 port a műholdon. 2,5 Gbps letöltési sebességgel rendelkezik, ha a műholdat otthonának bármely pontján beállítja.

Eszközcsatlakozás: A NETGEAR RBK752 modell akár 40 eszközt is képes egyidejűleg csatlakoztatni mindenféle fennakadás nélkül. Ha körülbelül 50 eszközzel rendelkezik, megvásárolhatja az RBK752 modellt; ennek eredményeképpen pénzt takaríthat meg.

Lefedettség: Ez a legjobb wifi router lakóparkok számára, amely erős internetet biztosít a nagy lakások számára. Ha a lakás mérete 5000 négyzetméter, akkor zökkenőmentes internetkapcsolatot tud biztosítani. Ha nagyobb lefedettséget szeretne 2500 négyzetlábig, akkor külön-külön további műholdakat adhat hozzá.

Internetbiztonság: A NETGEAR RBK752 a NETGEAR Armor segítségével biztosítja családja WiFi routerének biztonságát. Ez biztosítja az összes csatlakoztatott eszköz biztonságát, és biztonságban tartja Önt, amikor online van.

Kompatibilitás: Ez a router ráadásul kompatibilis a különböző típusú eszközökkel, mint például számítógépek, laptopok, játékkonzolok, táblagépek okos televíziók, és, okostelefonok.

3. TP-Link AC1750 WiFi router (Archer A7)

A TP-Link AC1750 Smart WiFi Router (Archer A7) egy másik legjobb router a lakásba és a legolcsóbb az Ön számára. Ez a router a legjobb egy korlátozott költségvetésen belül, ezért a legtöbb család az Archer A7 routert használja a lakásban.

Biztos vagyok benne, hogy az AC1750 WiFi router ideális router lesz a lakásokhoz. Hatalmas pozitív véleményekkel rendelkezik (több mint 68K), 4,4 jó értékeléssel az amazonon. Ha Ön videojátékos, akkor ez a router szintén ideális WiFi router lesz az Ön számára.

Termék specifikáció

A TP-Link AC1750 intelligens WiFi router (Archer A7) termékleírása a következő:

Jellemzők Leírás

Márka TP-Link

Gyártó TP-Link

Modell név Archer A7

Frekvencia sáv osztály Dual-Band

Vezeték nélküli kommunikációs szabvány 802.11n, 802.11b, 802.11ac, 802.11g

Frekvencia 5 GHz

Ajánlott felhasználási területek Otthon

Csatlakozási technológia Wi-Fi

Szín Fekete

Antenna típusa Fix

Termék méretei 9,59 x 6,32 x 1,29 hüvelyk

Termék súlya 14,9 uncia

ASIN B079JD7F7G

Termék áttekintés

Egyszerű telepítés: A TP-Link AC1750 beállítási folyamata nagyon egyszerű és intuitív. A TP-Link kifejlesztett egy Tether app nevű alkalmazást. Ennek az alkalmazásnak a segítségével néhány perc alatt beállíthatja a WiFi routerét, és távolról is kezelheti otthoni WiFi hálózatát.

Nagy sebesség: Ráadásul az útválasztó nagy távolságot képes nagy sebességgel lefedni. A hagyományos routerekhez képest 3x gyorsabb adatátviteli sebességgel rendelkezik. Ha videójátékos vagy, akkor zökkenőmentes internetkapcsolatot kapsz, és élvezheted a 4K streaminget.

A kétsávos Wi-Fi több eszközt csatlakoztat, és 1750 Mbps nagy sebességű internetre frissít (például 450 Mbps 2,4 GHz-en és 1300 Mbps 5 GHz-en). Ezenkívül az útválasztó javított internetsebességgel és csökkentett puffereléssel rendelkezik.

WiFi lefedettség: Ha zavarban van, hogy ésszerű áron vásároljon WiFi routert a lakásához, akkor javaslom a TP-Link AC1750 router megvásárlását. Nagyon bízom benne, hogy az Archer A7 lesz a legjobb WiFi router az Ön otthonába.

Ez egy kivételes router, amely nagy távolságokat képes lefedni, akár 2500 négyzetméteres területet is. Jellemzően három nagy nyereségű antennával és erős erősítőkkel rendelkezik, hogy minden szobában zökkenőmentes internetet biztosítson.

Biztonságos WiFi hálózat: A hálózati biztonság a TP-Link AC1750 router másik nagy előnye. A fejlett WPA/WPA2 vezeték nélküli titkosítási technológiát használja az adatok titkosításához, és segít a család biztonságában. Lehetőség van vendéghálózat létrehozására, és szülői felügyeletet biztosít a gyerekek online tevékenységeinek felügyeletéhez.

Stabil teljesítmény: Az Archer A7 akár több mint 50 eszközt is csatlakoztat egyszerre, mindenféle fennakadás nélkül. Minden Wi-Fi eszközzel kompatibilis, és képes kezelni (például a sávszélességet) az otthonában lévő minden csatlakoztatott eszközt.

4. Tenda Nova Tri-band Apartment Router (MW12)

A Tenda Nova Tri-band gigabites gigabites mesh router (MW12) az egyik legrugalmasabb és legjobb wifi router társasházak számára. Ez az útválasztó ideális az otthonához és stabilabb az otthoni hálózatához. Javított internetsebességgel rendelkezik, és akár 6000 négyzetmétert is képes biztosítani. Élvezni fogja az erős internetsebességet a lakás bármely helyén.

Ha elégedetlen a meglévő routerével, akkor a hagyományos Wi-Fi routert lecserélheti erre a Tenda Nova routerre (MW12).

Termék specifikáció

A Tenda Nova router (MW12) termékleírásai a következők:

Jellemzők Leírás

Márka Tenda

Gyártó Tenda

Modellnév Nova MW12 3 darabos csomag

Frekvenciasáv-osztály Tri-Band

Vezeték nélküli kommunikációs szabvány 802.11ac

Frekvencia 2,4 GHz

Csatlakozási technológia Wi-Fi, Ethernet

Kompatibilis eszköz IOS és Android

Biztonsági protokoll WPS és WPA2-PSK

Termék méretei 3,93 x 3,93 x 3,93 hüvelyk

Termék súlya 11,2 uncia

ASIN B08HYJQRNZ

Termék áttekintése

Egyszerű telepítés: A Tenda WiFi routert a Tenda APP segítségével a lakás bármely alkalmas helyén beállíthatja. Könnyedén felügyelheti, és kezelheti az új vagy meglévő csomópontokat (eszközöket) a Wi-Fi hálózatában.

Lefedettség: Ez a legjobb otthoni wifi router, amely javított internetsebességgel rendelkezik, így ne aggódjon a teljesítménye és a lefedettségi kapacitása miatt. A Tenda Nova (MW12) WiFi router akár 6000 négyzetmétert is képes lefedni.

Maximális sebesség: Ez az egyik legrugalmasabb vezeték nélküli router, amely képes lefedni az egész otthont, lakásokat és kis irodákat. Egy három Nova egységből álló készlet akár 6000 négyzetmétert is le tud fedni, és maximális sebességet biztosít.

Biztonságos Wi-Fi hálózat: Ez az útválasztó biztosítja, hogy az otthoni hálózaton lévő összes csatlakoztatott eszköz biztonságban legyen a kiberbiztonsági fenyegetésektől. A WPA/WPA2 vezeték nélküli titkosítási technikát használja a jelszó titkosításához, a hálózat és az adatok védelméhez.

Eszközcsatlakoztathatóság: A Tenda Nova (MW12) egy másik WiFi router, amely megfelel a lakáshálózati követelményeknek. Egyedül a Nova wifi router képes egyszerre akár 120 eszköz csatlakoztatására is, nulla puffereléssel.

Következetes WiFi: Ha következetes internetre van szüksége a lakásában, akkor vásárolhat egy három darabból álló Nova csomagot, amely akár 6000 négyzetmétert is lefedhet. A Nova Tri-Band AC2100 3 csomag erős jelet biztosíthat otthonának minden gyenge zónájába, és élvezheti a konzisztens internetet.

Szülői felügyelet: Intelligens szülői felügyelettel rendelkezik, amely segíthet kezelni gyermeke online idejét, csak a megfelelő tartalmakhoz férhet hozzá, és figyelemmel kísérheti a tevékenységeket, amikor online kapcsolatban vannak.

Roaming: Mivel a Nova Tri-Band AC2100 3 egységből álló csomaggal rendelkezik, így minden egység készen áll a jobb internet biztosítására. Ha egy vagy két egység offline állapotba kerül, akkor egy másik egység képes internetet biztosítani az egész lakás számára.

5. Meshforce M7 Tri-Band WiFi router (3 csomag)

A Meshforce M7 Tri-Band egy másik legjobb wifi router lakásba, amely könnyen beállítható és kiváló sebességet és teljesítményt kínál. Speciális biztonsági protokollal és beépített tűzfallal rendelkezik, amely védi az otthoni hálózatot és biztonságban tartja az érzékeny információkat.

Az M7 Tri-Band könnyedén képes lefedni 7+ szobát és 75+ eszközt a lakásban. Az értékelése nagyon jó, bár az M7 Tri-Band először 2020. október 22-én volt elérhető.

A termék specifikációja

A Meshforce M7 WiFi router termékleírása a következő:

Jellemzők Leírás

Márka Meshforce

Gyártó Meshforce

Modell név M7-3P

Frekvencia sáv osztály Tri-Band

Vezeték nélküli kommunikációs szabvány 5.8 GHz-es rádiófrekvencia, 802.11ac, 2.4 GHz-es rádiófrekvencia

Frekvencia 5 GHz

Csatlakozási technológia Wi-Fi, Ethernet

Kompatibilis eszköz Okostelefonok, táblagépek, asztali számítógépek vezeték nélküli adapterrel, laptopok

Biztonság Biztonsági protokoll és tűzfal

A termék méretei 5,3 x 4,4 x 5,3 hüvelyk

A termék súlya 4,55 font

ASIN B08LNN5372

Ajánlott felhasználási területek Játék, Otthon, Üzleti felhasználás

Termék áttekintése

Egyszerű telepítés: A Meshforce M7 wifi routert egyszerűen beállíthatja otthonában a 'My Mesh ' App segítségével. Az alkalmazás segíthet a hálózat beállításában, kezelésében és biztonságos jelszó hozzáadásában az otthoni hálózathoz.

Fejlett biztonság: Ez az egyik legbiztonságosabb WiFi router a lakások számára, amely fejlett biztonsági protokollal és beépített tűzfallal rendelkezik, amely megvédheti otthoni hálózatát.

Megbízható WiFi router: A Meshforce M7 router megbízható WiFi otthoni hálózatot hozhat létre. Ha megbízható hálózatot kell létrehozni otthonában, akkor érdemes a Meshforce M7 routert beállítani. Erős mesh WiFi hálózatot tud létrehozni, és minden helyiségben erős jelet fog kapni, még a munkahelyén vagy útközben is.

Lefedettség: A Meshforce M7 router 3 csomagot kínál; egy csomag akár 2000 négyzetmétert, 3 csomag pedig összesen akár 6000 négyzetmétert is lefedhet. Tehát az egész lakást le tudja fedni, és stabil jelet kap a lakás bármely pontján. Automatikusan csatlakoztatja az erős hálózatot, és elveti a gyengébb jelű hálózatot.

6. Linksys EA7500 Router kis lakásba (AC1900)

A Linksys EA7500 Dual-Band Wi-Fi router egy másik legjobb wifi router kis lakásokba. Az útválasztó alkalmas egy kis lakáshoz, amely legfeljebb 1500 négyzetmétert fed le. Ha a lakás mérete kicsi, akkor a Linksys EA7500 tökéletes megoldás lesz a lakásához.

Nulla puffereléssel élvezheti a streaminget, a játékokat és sok mást. A router több mint 10K jó értékeléssel rendelkezik, kiváló 4,4-es értékeléssel az amazonon (kattintson ide az áráért).

Termék specifikáció

Az EA7500 Dual-Band Wi-Fi router (AC1900) termékleírása a következő:

Jellemzők Leírás

Márka Linksys

Gyártó Linksys

Modellnév EA7500

Frekvenciasáv-osztály Kétsávos

Vezeték nélküli kommunikációs szabvány 802.11ac

Frekvencia 2.4 GHz

Csatlakozási technológia Wi-Fi, Ethernet

Kompatibilis eszköz Személyi számítógép

Termékméretek 10,03 x 7,25 x 2,19 hüvelyk

Termék súlya 19,68 uncia

ASIN B019WAQMVY

Operációs rendszer Windows, Mac, Linux

Termék áttekintése

Kétsávos Wifi: A Linksys EA7500 teljesítménye megduplázódik, mivel a MAX-STREAM AC1900 két (két) sávos Wi-Fi-t biztosít, akár 1,9 Gbps kombinált sebességgel.

Az első sáv (2,4 GHz) akár 600 Mbps sebességet kínál, ami tökéletes az internetes tevékenységekhez. A második sáv (5 GHz) pedig akár 1300 Mbps sebességet kínál, ami ideális játékhoz és streaminghez.

Gigabites Ethernet-portok: Ez az útválasztó két USB 3.0 porttal rendelkezik, amelyek biztosítják a nagy sebességű adattárolást és -átvitelt. Így a fájlok átvitele 10-szer gyorsabb, mint az USB 2.0 portoké. Négy Ethernet-porttal rendelkezik, amelyek egyenletes internetet biztosítanak a gumiabroncsos lakópark számára.

Intelligens Wi-Fi: A Linksys EA7500 készüléket egyszerűen beállíthatja egy intelligens Wi-Fi alkalmazás segítségével. Az alkalmazás segítségével kezelheti otthoni hálózatát, valós idejű információkat kaphat, erős jelszavakat állíthat be, és a biztonság érdekében vendéghálózatot hozhat létre.

A Linksys Smart Wi-Fi alkalmazással bárhonnan és bármikor irányíthatja és felügyelheti otthoni hálózatát. A router kompatibilis a különböző típusú operációs rendszerekkel, például Windows, Mac és Linux rendszerekkel.

További eszközök: Mivel a lakás mérete kicsi, és minimális számú eszközzel rendelkezik, mint például táblagépek, okostelefonok és 4K UHD TV-k vagy játékkonzolok. Így ez az útválasztó tökéletes és ideális ahhoz, hogy egyszerre 15 eszközt csatlakoztasson.

A többfelhasználós MIMO (Multi-User Multiple Input Multiple Output) technológiái biztosítják, hogy az összes csatlakoztatott eszközhöz egyszerre kapja meg az első, megbízható és konzisztens Wi-Fi-t.

7. TP-Link Deco Mesh Router otthoni használatra (Deco M5)

Ha egy megbízható és egész házra kiterjedő lefedettségű Wi-Fi routert keres korlátozott költségvetésen belül, akkor a TP-Link Deco M5 lesz a legjobb wifi router nagy otthonokba. Ez az útválasztó a legjobb teljesítményt és megszakítás nélküli wifi hálózatot biztosít minden szobában, és élvezheti a puffermentes 4K streaminget.

Biztos vagyok benne, hogy a TP-Link Deco M5 wifi router ideális lesz az Ön lakásához, amely akár 5500 négyzetmétert is lefedhet. Hatalmas pozitív értékelésekkel rendelkezik (több mint 24 K), 4,6 lenyűgöző értékeléssel az amazonon.

Termék specifikáció

A TP-Link Deco Mesh WiFi rendszer (Deco M5) termékleírása a következő:

Jellemzők Leírás

Márka TP-Link

ASIN B06WVCB862

Gyártó TP-Link

Deco M5 sorozat (3 darab)

Termék modellszáma Deco M5(3-pack)

Frekvenciasáv-osztály Kétsávos

Vezeték nélküli kommunikációs szabvány 802.11a/b/g/n/n/ac

Frekvencia 5 GHz

Biztonsági protokoll WPA-PSK és WPA2-PSK

Csatlakozási technológia Wi-Fi

Termék méretei (hüvelyk) 4,72 x 4,72 x 1,34

Termék súlya 1,32 font

Termék áttekintése

Egyszerű telepítés: A TP-Link Deco alkalmazás segítségével egyszerűen beállíthatja, kezelheti és felügyelheti a TP-Link Deco M5 készüléket. A Deco alkalmazást letöltheti a TP-Link weboldaláról, és követhet néhány utasítást a beállítás befejezéséhez.

Jobb lefedettség: Ha jobb és nagy hatótávolságú lefedettséget szeretne az egész lakóházában, akkor beállíthatja a TP-Link Deco M5-öt, amely akár 5500 négyzetmétert is lefedhet. Az útválasztó a lakás minden helyiségét le fogja fedni, nulla puffereléssel. A 3 egysége hálós hálózatot hoz létre a jobb lefedettség érdekében.

Biztonságos WiFi hálózat: A számítógépes biztonság nagyon fontos az otthoni hálózat számára. Az útválasztó rendelkezik néhány különleges biztonsági funkcióval, mint például egy következő szintű vírusirtó és egy robusztus szülői felügyelet, amely megvédi a hálózatát és az összes csatlakoztatott eszközt. A WPA/WPA2 vezeték nélküli titkosítási technikát használja a jelszó, az adatok és a hálózat biztonsága érdekében.

Zökkenőmentes barangolás: A Deco M5 összesen 3 egységgel rendelkezik, és minden egység készen áll az erős internet biztosítására. Egyetlen hálózattal élvezheti a zökkenőmentes roamingot a lakópark minden helyén. Még akkor is, ha szabadon mozog otthonában, akkor készüléke automatikusan csatlakozik a leggyorsabb útvonalra, hogy stabil Wi-Fi-t kapjon.

Csatlakoztathatóság: A Deco M5 akár több mint 100 készüléket is képes egyidejűleg csatlakoztatni, nulla pufferelés és megszakítás nélkül. Minden Wi-Fi eszközzel kompatibilis, és rugalmasabb elhelyezést biztosít, mint egy hagyományos Wi-Fi router.