, 2023/5/8

Az egyik legjobb PC-s fejhallgató beszerzése a játékhoz olyan könnyű győzelem, mivel ez - valóban, és tudjuk, hogy ezt gyakran mondjuk a GamesRadar+-nál - a legegyszerűbb módja annak, hogy a játékokban való elmélyülést fokozd.

A legjobb PC s fejhallgató játékhoz 2023

Számtalan EQ-beállítással, amelyekkel babrálhatsz, hihetetlen haptikus reakciókkal és - természetesen - a kedvenc játékaidból áradó kiváló minőségű hanggal, a kifejezetten PC-s játékosok számára tervezett játékfejhallgatók hosszú utat tettek meg az évek során. Ezek közül néhány veszélyesen közel kerülhetsz az egyenesen legjobb játékheadsetek területéhez... A legjobb PC-s játékheadsetek piaca azonban nagyon is tele van - ahogy azt ezen a folyamatosan változó listán is láthatod.

Ez az egyik legtelítettebb perifériapiac jelenleg, tényleg, és ez részben azért van, mert a headsetek platformokon, generációkon és csatlakozási típusokon átívelőek. Ez azt jelenti, hogy a headsetek óriási sokasága verseng a figyelmedért (némelyik rossz, némelyik nagyszerű), de azt is, hogy az árak nagyon versenyképesek a gyártók és a kiskereskedők részéről egyaránt.

Lehet helye egy olcsó headset birtoklásának - vannak olcsó gyöngyszemek -, de ha a teljes költségvetését a beállítás más részeire szeretnéd átirányítani, vagy ha egy második headsetet szeretnél, amelyet nem bánod, ha az ingázás során megütik, akkor biztosnak kell lenned abban, hogy mit keresel. Ez pedig az egyik legjobb PC-s fejhallgató játékhoz. De hogyan választhatod el a legjobb PC-s fejhallgatókat játékhoz a rosszabbaktól? Nos, ez az útmutató egy kezdet.

1. Corsair Virtuoso RGB vezeték nélküli XT

Akusztikai kialakítás: Kábelhossz: 5.9ft / 1.8mAkkumulátor élettartama: Akár 15 óraDrivers: Súly: 0.84lbs / 381gKompatibilitás: 50mmSúly: 0.84lbs / 381g: PC, Mac, PS5, PS4, XSX|S, Xbox One, Switch, Mobile

VÁSÁRLÁSI INDOKOK

+Hihetetlenül jól néz ki és érződik

+A hangminőség elsőrangú

+Változatos csatlakoztathatóság

OKOK A VÁSÁRLÁS ELKERÜLÉSÉRE

-Szuper drága

Bár az árcédula meglehetősen magas, a Corsair Virtuoso RGB Wireless XT jól megüti az árkategóriáját és afelett, még a drágább audiofil szettekkel is ütéseket cserél. Ez a legjobb PC-s fejhallgató játékhoz, és valóban prémium játékélményt nyújt. A hangminőség kifogástalan, tiszta középtartományokkal, hangos basszusokkal és el nem tompuló magas hangokkal a játékokban, zenékben és filmekben.

Már a fejhallgató kicsomagolása is azonnal a minőségi kivitelezés és az előkelőség érzetét kelti.

Corsair Virtuoso RGB Wireless XT felülvizsgálat

A "broadcast-minőségű" levehető mikrofon kiválóan teljesít a hangcsevegéshez, nagyon csekély tömörítéssel - úgy találtuk, hogy a beszéd tiszta volt, kevés háttérzajjal, még a különböző hangmagasságokban is. Ráadásul a fejhallgató többszörös csatlakoztathatósága azt jelenti, hogy a Virtuoso XT szinte bármilyen eszközzel használható. Az összes csatlakozási lehetőséget teszteltük, és a Slipstream-kapcsolatot különösen lenyűgözőnek találtuk az alacsony késleltetésű megbízhatóságával. A Dolby Atmos kiváló térhatású hangzást biztosít, az akkumulátor pedig tesztünk során egy egész napos folyamatos használatra volt elég jó.

A Virtuoso XT kézműves kivitelezése egyszerűen ragyog, kiváló minőségű kialakítással és kivitelezési szinttel, tartós megmunkált alumíniummal és puha műbőrrel. Úgy találtuk, hogy bár puha tapintású, ez a műbőr nem volt különösen légáteresztő a Virtuoso RGB Wireless XT-vel töltött időnk alatt, ami némi aggodalomra ad okot azok számára, akik hosszabb ideig játszanak melegebb éghajlaton.

Lehet, hogy drága, de ez a fejhallgató bőven igazolja az árcéduláját, és kiérdemli a legjobb PC-s játékfejhallgatónak járó helyet.

2. Razer Kraken V3 X

A legjobb PC-s fejhallgató játékhoz kevesebb mint $50/£50-ért

SPECIFIKÁCIÓK

Akusztikai kialakítás: Zárt hátlapA hangszórók: Zárt hátlap: Zárt hangszóró: Zárt hátlapA hangszórók: Kompatibilitás: Razer TriForce 40 mm-es meghajtók: PC, PlayStation

VÁSÁRLÁSI INDOKOK

+Ragyogó 7.1-es térhatású hangzás PC-n

+Kényelmes

+Elérhető

OKOK A VÁSÁRLÁS ELKERÜLÉSÉRE

-Nem levehető mikrofon

-7.1 csak PC-n

-Csak USB csatlakozás

A Razer Kraken V3 X egyszerre a Razer legújabb "Kraken" headsetje és a Razer legújabb "X" headsetje. Az ötlet lényege, hogy az utóbbi az előbbi nevéhez hozzáadva egy megfizethetőbb és ár-érték arányosabb belépőt jelentsen a Kraken termékcsaládba. A V3 X pedig továbbra is ezt teszi: röviden szólva, a V3 X minden tekintetben továbbfejleszti elődjét, és kihasználja a Razer által kínált legújabb fejlesztések közül néhányat - és mindezt értékálló ajánlatba csomagolja.

A fejhallgatót felfrissítették a Razer legújabb fejlesztéseivel és továbbfejlesztéseivel, de különösen a mikrofon és a meghajtók kapják a legnagyobb figyelmet. Mindkét funkciót továbbfejlesztették, hogy majdnem a Razer csúcskutyájának, a BlackShark V2 headsetnek a szintjén legyenek: a mikrofon az immár a Razer Hyperclear Cardioid mikrofonja, nagyobb beszédfelvétellel és zajszűréssel; a meghajtók pedig immár a Razer saját, kiváló TriForce vadállatai, amelyek a teljes hangspektrumban javulást kínálnak.

Tényleges, mindennapi és játékos használatban a hangzást még mindig kiválónak találtuk, és a 7.1 még mindig ragyog PC-n - ez még mindig egy PC-első játék headset -, bár egy kicsit csengősebb, mint a felső kategóriás BlackShark headsetek. A mikrofon szintén kiváló fejlesztés, bár az, hogy nem levehető, egyeseket bosszantani fog. Az árához képest azonban ez egy kiváló játék headset, különösen azok számára, akik be akarnak szállni a pc-s játék headset játékba, és a Razer hangzásbeli kiválóságának minden jellemzője megtalálható benne.

3. Razer BlackShark V2

A legjobb PC-s játék headset a legtöbb ember számára

SPECIFIKÁCIÓK

Akusztikai kialakítás: Kábelhossz: 5.9ft / 1.8mDrivers: Zárt hátlap; fül fölöttKábelhossz: 5.9ft / 1.8mDrivers: Súly: 9.2oz / 262g

VÁSÁRLÁSI INDOKOK

+Kiváló játékhangzás

+Ragyogó hanggazdagság és részletgazdagság

+Nagyon kényelmes

+Majdnem végtelen sokoldalúság és testreszabhatóság az alkalmazással

+Nagyszerű ár-érték arány

OKOK A KERÜLÉSRE

-Nem minden funkció elérhető a konzolon

A Razer Blackshark V2 az egyik legjobb PC-s játékhoz való fejhallgató, amit teszteltem, nos, valaha, és nagyon méltó lakója annak, hogy ilyen közel legyen a top helyhez.

Olyan egyensúly és tisztaság van minden hangban, itt - játékban, zenében, filmben és munkahelyi használatban -, amit már régen nem hallottam, ha hallottam valaha.

Razer BlackShark V2 felülvizsgálat

Az eredeti BlackShark - nyolc évvel ezelőtti - dizájnjának újragondolásával a V2 vadonatúj technológiát, könnyű kialakítást, valamint Razer minőséget és stílusjegyeket csomagol egy nagyszerű értékű, kiváló PC-ajánlatba. Kialakítása könnyű és kényelmes; a hangminőség a vadonatúj Titanium meghajtóknak köszönhetően komolyan kiváló; a mikrofonja az egyik legjobb, amit valaha használtam; és egy társalkalmazáson keresztül mindenhonnan előbukkanó funkciók és testreszabási lehetőségek. A csillagok tényleg együttálltak ezzel a headset-tel, és alig várom, hogy minden alkalommal használhassam, amikor leülök játszani.

A nemrég megjelent THX Spatial Audio alkalmazással párosítva a játékhangzás, a testreszabás és a finomítás teljesen új világa tárul eléd, és még magasabb szintre emeli a headset amúgy is kiváló hangzását. A 100 dolláros árcédulával pedig óriási értéket kap a pénzéért. Ha van rá kereted, és a legjobbak közül akarsz egyet, akkor ez az.

4. SteelSeries Arctis Nova Pro vezeték nélküli

A legjobb luxus vezeték nélküli PC-s játék headset

SPECIFIKÁCIÓK

Akusztikai kialakítás: Zárt hátlap; fül fölöttKapcsolás: Zárt hátlap; fül fölött: Vezeték nélküliKábelhossz: 2m / 6.5ftHallgató: Vezeték nélküliKábelhossz: 2m / 6.5ftHallgató: Vezeték nélküli: Súly: 337gKompatibilitás: SteelSeries Premium High Fidelity Drivers: PC, PlayStation

VÁSÁRLÁSI INDOKOK

+Hihetetlen SteelSeries hangminőség

+Félelmetes DAC / hub nagyszerű lehetőségekkel

+Szuper építési minőség és dizájn

+Kiváló csatlakozási lehetőségek

+Zseniális akkumulátoros megoldás

OKOK A KERÜLÉSRE

-Az egyik legdrágább prémium fejhallgató, ami létezik

A SteelSeries Arctis Nova Pro vezeték nélküli headset összességében a kedvenc játékheadsetünk, de ahol a legfényesebben ragyog, az a megosztott konzolos és PC-s felállásban van. Ez a dobozban található praktikus hubnak köszönhető. Ez a bázisállomás mindenféle kiváló funkcióval rendelkezik, de az, hogy gyorsan tud váltani a konzolhoz és a PC-hez való vezeték nélküli kapcsolat között, felbecsülhetetlen értékű eszköz mindazok számára, akik mindkettőt együtt használják. Nincs többé babrálás a dongle-okkal és vezetékekkel, a következő rendszer csak egy kattintással elérhető.

Természetesen az Arctis Nova Pro vezeték nélküli sokkal többet tesz azért, hogy elérje a státuszát. A csúcskategóriás headsetek minden rajongója tudja, hogy a SteelSeries a legjobb hangzást kínálja a szakmában, és megduplázták az új generáció számára. Mindig is szerettük a SteelSeries hangzásvilágát, de a korábbi kiadásokban sajnáltuk a basszus tartományok hiányát. A SteelSeries itt fenomenális hangzással teljesített - jól lekerekített, gazdag hangzás, kiváló kiegyensúlyozottsággal és a legpontosabb részletekre való odafigyeléssel párosulva mindenütt. Nem csak ez, de visszatérve ehhez a hubhoz, az összes EQ-beállítást beállíthatja anélkül, hogy bármilyen bonyolult szoftverbe kellene betöltenie.

A hubról beszélünk, de ez tényleg még tovább viszi ezt az amúgy is kiváló PC-s fejhallgatót. Van még egy trükk a tarsolyában, mégpedig az akkumulátor formájában. Az egyik akkumulátort magának a hubnak az oldalába helyezheti, hogy folyamatosan töltve tartsa - nyissa fel a Nova Pro csésze oldalát, és talál egy másikat, amelyet könnyen cserélhet. Ez egy figyelemre méltó funkció, ami azt jelenti, hogy soha többé nem fog kifogyni a nafta. Ez annyira egyszerű, hogy el sem hittük, hogy ezt eddig még senki sem tette meg.

Igen, ez egy luxus headset, így az ár néhány embert el fog riasztani. Ha azonban kevered a konzol és a PC között, akkor érdemes befektetni egy olyan headsetbe, amely mindkettőt kiszolgálja.

5. SteelSeries Arctis 1 vezeték nélküli

A legjobb olcsó vezeték nélküli PC-s játék headset

SPECIFIKÁCIÓK

Akusztikai kialakítás: Fülhallgató: Zárt hátlap, fül fölött: Fülhallgató: 40mmConnection: 40mmConnection: 40mmConnection: 40mmConnection: 40mm Kompatibilitás: Vezeték nélküliSúly: 254gKompatibilitás: Vezeték nélküli: PC, PlayStation, Nintendo Switch

VÁSÁRLÁSI INDOKOK

+Kényelmes a hosszú játékmenetek során

+Hosszú, 20 órás akkumulátor-üzemidő

+SteelSeries Engine kompatibilis PC-n

+Kompatibilis a legtöbb rendszerrel

OKOK A VÁSÁRLÁS ELKERÜLÉSÉRE

-Stereo audio azt jelenti, hogy nem jó a kompetitív lövöldözősöknek.

A SteelSeries Arctis 1 Wireless már régóta a mi választásunk a kábel nélküli, olcsó headsetek között. Ez egy hihetetlenül sokoldalúan használható csésze, és a PC-s játékosok a legjobb bánásmódot kapják az összes közül. Ez azért van, mert annak ellenére, hogy 100 $ / £ 100 alatt kapható (jóval alatta manapság a rendszeres kedvezményeknek köszönhetően), még mindig hozzáférhetsz a SteelSeries Engine-hez az EQ beállításokhoz és a kiváló plug and play vezeték nélküli csatlakoztathatósághoz az USB-C dongle-on keresztül.

Ritka, hogy ilyen alacsony áron ilyen szintű hangminőséggel és vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező headsetet találjon. Igen, a kialakítás minimalista, viszonylag vékony párnázással a fejpánton és az egyes fülkagylókon belül, de még a leghosszabb munkamenetek során is kényelmes maradt. Ráadásul sokkal könnyebb a súlya, mint más opcióknak, ami tökéletes azok számára, akik hajlamosak a maraton végén elnehezülni. #

A 20 órás akkumulátor-üzemidőt több mint használhatónak találtuk, miközben szemmel tartottuk az állapotát, és nem felejtettük el bedobni éjszakai töltésre. Ha azonban mégis lé nélkül maradna, akkor a 3,5 mm-es csatlakozón keresztül is gyorsan csatlakoztathatja a készüléket.

6. Razer Kraken V3 HyperSense

A legjobb haptikus visszajelzéssel rendelkező PC-s játék headset

SPECIFIKÁCIÓK

Akusztikai kialakítás: Hangszórók: Zárt hátlap; fül fölöttAudio meghajtók: Zárt hátlap; fül fölött: Vezeték nélküli: 50mm TriForce TitaniumKábelhossz: 2 m / 6.74 ftVezeték nélküli: NemSúly: 344 g / 0.75 lbs

VÁSÁRLÁSI INDOKOK

+Hihetetlen haptikus visszajelzés

+Kiemelkedő hangminőség

+Kényelmes az idő múlásával

OKOK, HOGY ELKERÜLJE

-A kábel nem válik le

A Razer Kraken V3 HyperSense a hihetetlen hangminőséget és a magával ragadó haptikus visszajelzést ötvözi, így olyan játék- és zenei élményt nyújt, amelyet kevés más, játékra szánt PC-s fejhallgató tud elérni. A THX Spatial és a TriForce Titanium 50 mm-es meghajtók kombinációja révén gazdag és hiteles hangzást kap, amely szinte bármilyen médiához, amelyen keresztülhaladsz, csillagszerűen szól.

A konzolosok számára nem fog olyan sokat nyújtani, de ha egy hihetetlen hangzású, mindenre kiterjedő fejhallgatót keresel néhány trükkel a tarsolyodban, akkor ez egy nagyon könnyű ajánlás.

Razer Kraken V3 HyperSense felülvizsgálat

Ezzel együtt a Razer Kraken V3 HyperSense kiemelkedő tulajdonsága maga a haptikus visszajelző technológia, amely néhány korábbi modellben, például a Nari Ultimate-ben is megtalálható volt. Ebben a legújabb iterációban azonban különösen lenyűgözött bennünket a csészére épített dedikált kapcsológomb az intenzitáshoz, szemben a Synapse szoftverben lévővel. Ez a "menet közbeni" jelleg azt jelentette, hogy tesztelésünk során aktívan váltogattunk az egyes helyzeteknek megfelelő erősségek között, ami különösen jól jött a versenyszerű játék során.

Ez egy vezetékes fejhallgató, és a mellékelt kábel elég hosszú ahhoz, hogy a beállításoknál ülve is kényelmesen használhassuk, ahogyan azt terveztük, bár nem válik le, mint a mikrofon. Ezt érdemes szem előtt tartani, amikor a készüléket a harci állomás kiegészítéseként fontolgatja.

7. ASUS ROG Delta S

A legjobb PC-s játék headset EQ barkácsolóknak

SPECIFIKÁCIÓK

Akusztikai kialakítás: Kábelhossz: 1,5 mHangszórók: Zárt hátlapKábelhossz: 1,5 mHangszórók: 1,5 m: Súly: 300gKompatibilitás: 50mm NeodymiumSúly: 300g: PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, Android mobilok

VÁSÁRLÁSI INDOKOK

+Könnyű és kényelmes

+Bőséges testreszabási lehetőség

+Kiváló hangteljesítmény...

OKOK A VÁSÁRLÁS ELKERÜLÉSÉRE

-... amint az EQ-t rendbe tették

Az Asus ROG Delta S minden bizonnyal nagyot üt, ha egyszer felszabadítod az Armoury Crate szoftver PC-n elérhető összes lóerőt. Amikor először kivettük ezt a fejhallgatót a dobozból, azt tapasztaltuk, hogy nagyon a magasabb tartományok felé közelít, ami azt jelentette, hogy a basszusvonalak ellaposodtak a párbeszédekkel teli jelenetek alatt. Néhány perc bütykölés a kiterjedt EQ szoftverben azonban egy hihetetlenül mélyreható vezérlőkészletet kínált, ami azt jelentette, hogy a teljes spektrumban beállíthattuk a szinteket.

Ha hajlandó vagy egy kis időt szánni a szoftverre, az ASUS ROG Delta S egy olyan erőművé válik, amely messze az árcédulája felett teljesít.

Nem csak ez, de maga a fejhallgató is több mint eléggé felkészült ahhoz, hogy az összes előbeállításoddal megbirkózzon. A Quad-DAC négy különálló chipet szentelt az alacsony, közepes, magas és ultramagas tartományoknak, és a csészék még az MQA fájlok olvasására is képesek. Ez azt jelenti, hogy stúdiószintű minőségben streamelheted a high-end Tidal-mestereket, miközben a hüvelykujjaid szünetet tartanak.

Mindez egy masszív, mégis könnyű héjban van elhelyezve, a tartós műanyag csészék tiszta (és könnyen személyre szabható) RGB-vel és nehéz memóriahab párnázással vannak bélelve. Maguk a csészék a Delta kialakítás sajátja, egyedi háromszög alakú, de amellett, hogy szemmel láthatóan kiemelkednek, azt is megjegyeztük, hogy bőséges alátámasztást nyújtanak, miközben elég tágasak ahhoz, hogy hosszabb munkameneteket is kibírjanak.

Ez minden bizonnyal egy erős fejhallgató, de érdemes megjegyezni, hogy azok a PC-s játékosok, akiknek van idejük és hajlamuk elmélyedni ezekben a beállításokban, itt profitálhatnak a legtöbbet

8. Audeze Maxwell

A legjobb PC-s fejhallgató audiofilok számára

SPECIFIKÁCIÓK

Csatlakozás: 2,4 GHz / Bluetooth / vezetékesHangszórók: 2,4 GHz / Bluetooth / vezetékes: Frekvenciaválasz: 90mm Planar NeodymiumFrekvenciaválasz: 90mm Planar Neodymium: Mikrofon: 10Hz - 50kHzFrekvencia: 10Hz - 50kHzMikrofon: 10Hz - 50kHz: Mikrofon: Levehető boom / fedélzeti sugárformálásANC: NincsVezérlő: Nincs: Hangerő, mikrofon némítás, mikrofon hangerő, zajcsökkentés, tápellátás, médialejátszásAkkumulátor: 80 óraSúly: 490gKompatibilitás: A hangszóró és a hangszóró nem működik: PS5, PC, Nintendo Switch, mobil (Xbox változat elérhető)

VÁSÁRLÁSI INDOKOK

+Prémium luxus építőanyagok és design

+Impresszív 80 órás akkumulátor-üzemidő

+Masszív hangzásvilág a kiváló elmerülésért

+Ropogós AI zajszigetelés a mikrofonon

+Hihetetlen részletesség és kiegyensúlyozottság a legkülönbözőbb műfajokban

OKOK A KERÜLÉSRE

-A hangerő és a chat mix tárcsák túl közel vannak egymáshoz

Az Audeze Maxwell sokkal fényűzőbb felépítéssel, feljavított hangminőséggel és hosszabb akkumulátor-üzemidővel veszi át az elődök helyét, így egy igazán kivételes PC-s játékfejhallgatót kapunk. A tágas, 90 mm-es síkbeli meghajtókkal és rengeteg fedélzeti vezérlővel megpakolt Maxwell rendelkezik a hangzással és a mindennapi könnyű használhatósággal, így az egyik legjobb PC-s fejhallgatót alkotja.

Ezek a meghajtók tényleg nehéz munkát végeznek. A legtöbb fejhallgatóban található kúpos dinamikus meghajtók helyett lapos kialakításúak, így sokkal szélesebb hangzásvilágot élvezhetünk. Az egyjátékos kalandokban ez olyan környezeti hangzást eredményez, amely abszolút énekel. A The Last of Us-ban minden visszhangot hallottunk, és hátborzongatóan magával ragadó hangzással követtük a kattintókat az elhagyatott épületeken keresztül. Versenyszinten ez a játék megváltoztatja a játékot.

Nemcsak ösztönösen találtuk meg a lépések vagy a lövések helyét, hanem sok esetben a jelző és köztünk lévő távolságot is meg tudtuk állapítani. Néha-néha még azt is ki tudtuk venni, hogy milyen akadályok állnak közöttünk. Hihetetlen érzés, amelyhez foghatót még egyetlen más játék headset sem volt a fejünkön.

Ez azonban azt jelenti, hogy a hétköznapi fejhallgatók hagyományosan alaphangos válaszát elveszítjük. Aki egy Gravelly Doom Eternal session pumpáltságát és erejét keresi, annak talán érdemes egy másik csészét keresnie. Azonban a részletesség és az egyensúlyra fordított figyelem itt elképesztő, így az Audeze Maxwell tökéletes eszköz a gazdag, hűséges ábrázolást kereső audiofilok számára. Emellett lenyűgöző, 80 órás akkumulátor-élettartamot és kényelmes, strapabíró kialakítást kap, hogy hosszabb munkameneteket is átvészelhessen.

9. HyperX Cloud Alpha Wireless

A legjobb PC-s fejhallgató az akkumulátoros üzemidő szempontjából

SPECIFIKÁCIÓK

Akusztikai kialakítás: Kábelhossz: Zárt hátlap; fül fölöttKábelhossz: Zárt hátlap; fül fölött: N/ADrivers: Súly: 11.8oz / 337gKompatibilitás: TriForce Titanium 50mm: PC, PS5, PS4

VÁSÁRLÁSI INDOKOK

+Akkumulátor élettartama a boszorkányság által

+Kiváló hangminőség

+HypoerX minőségi tervezés és kivitelezés

+Nagyszerű minden médiához

OKOK, HOGY ELKERÜLJE

-igazán kiábrándító mikrofon

-Sokkal drágább, mint sok vezeték nélküli versenytárs, akiknek jó mikrofonjaik vannak

A HyperX Cloud Alpha Wireless egy rendkívüli PC-s játék headset, és kiérdemli a helyét ebben az útmutatóban - de ez is egy frusztráló készlet; megbotlik egy olyan funkcióval, amely valóban világverővé tehette volna.

Azonban minden, ami ebben a headsetben jó, nagyon jó. A hangminőség hihetetlenül jó, bármit is dobsz rá. A játéktól a zenén át a tévéig a Cloud Alpha Wireless hangja ragyogott és kiemelkedett. Bármit is játszol, a legforgalmasabb kaotikus lövöldözős játéktól a legcsendesebb kanyargásig a nyílt világú tájakon keresztül, és minden, ami a kettő között van. Különösen lenyűgözött a hang minden egyes részletének tisztasága is, a fegyverek dübörgésétől a madarak csicsergéséig. A fejhallgató még zenéhez, valamint TV- és filmzenéhez is kiválónak bizonyult a tesztünk során, ami nagyszerű bónusz.

Az akkumulátor élettartama azonban a fő jellemző, és az a dolog, amiről az egész marketing a fejhallgatót körülveszi - nem kevesebb, mint 300 órás üzemidőt ígérve. És azt kell mondanom, hogy teljes szívemből elhittem ezt az állítást: 110 óra után fel kellett hagynom a számolással, hogy továbbléphessek az életemmel, miközben a fülhallgatóban lévő fickó azt mondja, hogy az akkumulátor már csak 70%-ra csökkent. Ez tényleg figyelemre méltó, és a készlet egyik nagy eladási érve. Máshol a dizájn és a felépítés is klasszikus, minőségi HyperX: egyszerű fekete és piros dizájn, erős íves keretekkel az egyes csészékhez, és egy szilárd és kényelmes fejpánt a kettő között. A gombok is egyszerűek és visszafogottak - csak egy hangerőszabályzó az egyik csészén, és a mikrofonport, a mikrofon némítása, a bekapcsológomb és a töltőport a másikon.

Azonban a nagy figyelmeztetés ezzel a headset-tel kapcsolatban az, hogy a mikrofont tényleg elég rossznak találtam. Minden olyan dolgot lefed, amit nem akarsz egy mikrofontól - tompa hang a barátaimnak, recsegés, következetlen hangerő és nem egyértelmű tisztaság - időnként gyakorlatilag a számba kellett vennem, hogy halljam.

Ha nem játszol sokat, vagy egyáltalán nem játszol olyan online játékokat, amelyek kommunikációt igényelnek, akkor lehet, hogy itt egy hihetetlenül jó headsetet találsz az igényeidnek.