A Tchibo webshop heti ajánlatában található háztartási eszközök között böngésztünk.     

A konyhában használható praktikus apróság a szilikon lefolyószűrő- és dugó, amely két funkciót egyesít magában. A 4-8 cm átmérőjű lefolyókhozideális kis eszköz összegyűjti az ételmaradékokat és a hajszálakat, emellett egyetlen mozdulattal le is zárhatjuk vele a lefolyót, ha mosogatáshoz (vagy fürdőszobai használat esetén fürdéshez) szeretnénk nagyobb mennyiségű vizet összegyűjteni.

Ha a sima felületeken lerakódó portól szeretnénk megszabadulni, akkor a cserélhető betétekkel kapható portörlő lesz majd segítségünkre, amihez egy kis portörlő fej, és egy hosszú, lapos toll alakú fejis tartozik, amelyek könnyedén cserélgethetőkattól függően, hogy mire van épp szükségünk. A rugalmas tollseprű különösen alkalmas a nehezen hozzáférhető sarkokmegtisztítására, emellett mindkét fej használható száraz és nedves felületek portalanítására is. A fogantyún található akasztófüllelkönnyen felakaszthatjuk majd a takarítóeszközöket tároló szekrényünkben, így mindig kéznél lesz, ha szükségünk lenne rá!

Felmosó vízpermetező funkcióval–  egy igazán hasznos segítőtárs a mindennapi feladatokhoz! Keskeny fejének, és a 180 °-ban forgatható csuklónakköszönhetően a nehezen hozzáférhető zugokat is kitakaríthatjuk vele, úgy, hogy a beépített víztartálybólközvetlenül a fej elé permetezhetjük a vizet – tisztán, vagy egy kis tisztítószerrel vegyítve, szükség szerint – amihez a három részes nyélen található, kézre eső gombotkell csak megnyomnunk. A felmosóhoz két mikroszálas, tépőzáras huzat jár, amikkel könnyű és hatékony a takarítás, és a mosáshoz való eltávolításuk is. Még több takarítóeszköz itt.

A legkülönbözőbb felületek hatékony takarításához, száraz és nedves tisztításhoz is jól használható három univerzális törlőkendő szettben kapható a heti ajánlatban. Mivel használatukhoz nem, vagy csak egészen kis mennyiségben szükséges tisztítószert alkalmazni, ígyigazán környezetbarátmegoldást nyújtanak, főleg úgy, hogy meglehetősen tartósak is, hiszen nem bolyhosodnak. Annak érdekében, hogy mindig pontosan tudjuk, milyen feladathoz melyik kendőt használjuk, a szettben három különböző színű darabot(sárga, zöld és rózsaszín) találunk, így mindig biztosak lehetünk benne, hogy a jó kendővel állunk neki egy-egy feladatnak.

Szintén a környezetbarát, kisebb méretű megoldások sorába tartozik a vízpermetező funkcióval bíró ablaktisztító, amelyben kis tartály található a víz és a tisztítószer számára – amelyekből csak minimális mennyiségre lesz szükségünk ahhoz, hogy csillogóvá varázsoljuk az ablakainkat!  A nyomószerkezettel finom permetbenjuttathatjuk a felületre a folyadékot, amelyet a nyélen lévő, könnyen megtölthető tartályba tettünk. A szélvédők tisztításához különösen alkalmaseszköz két huzata jól oldja a szennyeződéseket, ha pedig bepiszkolódtak, akkor könnyedén levehetők éskimoshatók, hogy aztán újra rendelkezésre álljanak! Még több lakberendezés itt.